Oliithe

innovaties voor duurzaam en gezond voedsel

Hoe gaan we meer groente en fruit eten?

Op de The Amsterdam Produce Show 2016, op 4 november, ging het vooral over de vraag: Hoe gaan we Nederlanders meer groente en fruit laten eten? Het antwoord dat Sijas Akkerman tijdens het seminar met voedsel staatssecretaris Martijn van Dam gaf: “Niet door tegen ze te zeggen dat ze het nu niet goed doen. Niet door ze “met het vingertje” op te roepen precies 250 gram groente en 2 stuks fruit per dag te eten. De beste manier is ze het gevoel te geven dat bij een groter wordende groep mensen horen die steeds vaker en steeds meer groente en fruit eet. Tijdens alle eetmomenten van de dag. En door met innovaties en slimme producten gezond eten gemakkelijk en normaal te maken.” De complete pitch vind je hier, in het Engels: the-amsterdam-produce-show

consumptieduurzaamheidfruitgroente

Sijas Akkerman • november 16, 2016


Vorige post

Volgende post