Oliithe

innovaties voor duurzaam en gezond voedsel

Themamiddag Toekomst GLB na 2020

De hervorming van het GLB voor de periode 2015­2020 is nog maar net ingevoerd, en de gedachte vorming voor het GLB na 2020 begint alweer op gang te komen. De eerste voorstellen voor aanpassing circuleren al. Wie met het GLB te maken heeft, kan zich dus maar beter op de hoogte stellen van de issues die een rol gaan spelen. Tijdens de themamiddag GLB na 2020 – met een bijdrage van Oliithe – doen we dat aan de hand van drie mogelijke toekomstscenario’s: het high tech scenario, het self­organisation scenario en het collapse scenario.

De themamiddag vindt op donderdag 3 november 2016 plaats op de campus van Wageningen University & Research, in gebouw Lumen, zalen Lumen 1&2 (Droevendaalsesteeg 3 in Wageningen). Het Lumen heeft als gebouwnummer 100.

duurzame landbouwGLBLandbouwWUR

Sijas Akkerman • oktober 13, 2016


Vorige post

Volgende post